spoiler barındırır !!
2021 19. kitabı
Okunma: 08 Mayıs 2021 01:49
Nasıl başlasam anlatmaya bilemiyorum gerçekten. Öyle kusursuz bir anlatımı vardı ki kitabın sonuna geldiğimde bir günde bitirdiğimi fark edemedim. Son 100 sayfayı nefesimi tutarak okudum dikkatimi dağıtmasın diye. O kadar güzeldi ki hak ettiği övgü sözcüklerini bulamıyorum. İlk kitapta mantıksız dediğim her şeyin cevabını bu kitapta fazlasıyla aldım. Tahmin ettiğimi sandığım hiçbir şeyi tahmin edemediğimi fark ettiğimde kitabın mükemmelliğine şaşırıp kaldım sadece. Gerçekten çok güzeldi ya. Kalbimi parçaladın Sasuke... Hideo’nun kötü olabileceğine hiç inanmamıştım zaten ama çok üzüldüm yaşadığına. Tabiki sıfırın sasuke tarafından hala var olmasına seviniyorum ama okuduğunuzda anlayacağınız o sahnede kalbimi bıraktım. Olaylar, anlatım tamamen kusursuzdu öyle hızlı aktı ki kitabın bittiğini sonuna geldiğimde fark ettim. Daha fazla puan verebilsem kesinlikle verirdim. Valla okuyun, okutturun harika bir seri.
Wildcard: Joker Oyuncunun HikayesiMarie Lu · Yabancı Yayınları · 20195,3bin okunma