Puan vermedi·208 syf.····Okunma: 13 Mayıs 2021 21:11 Yineee bir hediye kitap. Hem de çok çok sevdiğim birinden hediye. Özel birinden hediye olması kitabı daha da arzulu okutuyor insana.
Bayram günü sabah başladım akşam bitirdim, buradan kitabın akıcılığını anlayabilirsiniz. Yalın bir dil, eğlendirici sohbet havasında esen konular, kahkaha attıracak anılar... Yalın bir dili ve akıcılığı olmasına rağmen basit denilecek düzeyde değil gayet sıkmadan ilerliyor.
Nuri kişisi kendi yaşadıklarını kendisi anlatıyor, gününüze neşe ve kahkaha katıyor.
Bir miktar argo içermesi yani en azından neredeyse her sayfada argo bulunması belki okuyana rahatsızlık verebilir. Sonuçta okuduğumuz kitapta argo duymayı pek de istemeyiz diye düşünüyorum. Tercihen tabii.
Eğlenceli, samimi, bol gülmeli anılara şahit olmak isteniyorsa kesinlikle keyifle okunması önerilir.. Benim 2021 yılı için başucu kitabım seçildi. Gülmeye ihtiyacım olduğu an açıp bir bölüm okuyacağım. Keyifli okumalarrr..