2021 2. kitabı
Dünya masallarından okuduğum ilk kitap buydu. Konu olarak genelde doğaüstü öğeler var. Masalların başı ve ilerleyişi çok güzel su gibi akıp gidiyor fakat sona gelince bir son yok. Hepsi böyle değil ama bir çoğu böyle. Ben masalların sonunda çocukken dinlediklerim gibi ders çıkarılacak bir konu göremedim. Kültürel farklılıktan dolayı bu beklentimin karşılanmamasını garipsemiş olabilirim. Bizim masallar gibi bir son yok. Bir de çocuklara okumayı falan düşünerek almayın bence alacaksanız kendiniz için alın. Yaş olarak uygun ama “o amcaya ne oldu, o teyze şimdi nerde ?” sorularına epey bir maruz kalabilirsiniz. Bu arada kitabın boyutları biraz küçük ama yazı boyutu iyi. Ben zorlanıyorum çok küçük yazılı kitaplarda bu kitapta öyle bir sorun yok. Küçük kitapları pek sevmem ama Destek yayın grubunkiler için bu asla bir kusur değil hatta çok sevimli geliyorlar bana. Farklı kültür farklı bir dünya tanımak için güzel bir kitap. Ben zevk alarak okudum. Bu kitabı okuduktan sonra başka masal kitapları da aldım.
Kore MasallarıIm Bang · Kara Karga Yayınları · 2021137 okunma