B.K GİBİYDİ
2021 36. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2021 10:04
Bitirdikten sonra bir süre boşluğa bakıp kendinize “ben bunu neden okudum ki?” diye soracağınız bir eser. Mitoloji ile ilgili bir şey okuyup kafamı dağıtayım diyerek başladım ve sadece yazara ayıp olmasın diye bitirdim. dizelerin çoğu ya eksik yahut kayıp, çeviri de çok iyi değildi, çevirmen önsözde, girişte falan insanı çok sıktığı yetmiyormuş gibi alt bilgilerin neredeyse hepsi boş bilgilerdi olur da okuma hatasına düşerseniz, giriş kısmını geçin ve alt notların hiçbirini okumayın. 70 sayfalık zaman tasarruf edersiniz
Şiir
Bütün Şiirleri ve FragmanlarıBakkhylides · Yapı Kredi Yayınları · 201743 okunma
Kitabı çok aradın mı :) Şiirden pek anlamıyorum, okumayı ve analiz etmeyi asla beceremem. Nacizane olarak üst üste beğenmediğin kitapları arayıp, bulup ve okuduysan bu bir okur için sağlıklı değil. Birçok kitap var ve şahsen okumadan önce araştırıyorum, ki sen de muhtemelen böyle yapıyorsun ama boşluğa düşmüş astronot gibisin şu an :)
yasır
Üçtür rastgele okuyorum, hiç araştırmadan yayınevi, isim, içeriğin küçük bir kısmı hoşuma gittiği için okuyorum/okumaya çalışıyorum direkt. genellikle böyle konularda şanslıyımdır, güzel cıkıyordu ama nedense son günlerde ters tepiyor