···Okunma: 15 Mayıs 2021 17:13 αякαsı үαяıη мεктυρℓαя | Özкαη İямαη
Yazarımıza aslında bir başka eser ile başlayacaktım fakat ilk birkaç sayfasını okuduğumda pek beğenememiştim bu yüzden bu eseri okumaya karar verdim.
Kitabımız yazarın eşine ithafen yazmış olduğu mektuplardan oluşuyor,bunlar insanlara sevgi gösterisi yapmak için yazılmış mektuplar değiller okuyan herkesin keyif alacağı bir kıvamda, neredeyse eşi üzerinden okurada seslenilmiş mektuplar. Bu yönünü çok beğendim. Ayrıca her ne kadar sevgi gösterisi yapmak için yazılmamış desem de yazarımızın eşi ile ilgili nahif duygu ve düşüncelerinden biraz da olsa bahsetmiş olması bu eseri çok daha sıcakkanlı kılmış.
Eser üzerinde uzun uzun konuşabileceğim gibi değil,anılardan meydana geldiğinden dolayı. Eğer mektup,anı ve biraz da nasihat okumayı seviyorsanız,bu dört eserlik seriyi okuyabilirsiniz.
#alıntı
Evet,sınırları zorlamak mı insanı delirtir yoksa sınırları zorlayacak kapasitenin varlığı zaten delilik midir ?
Galiba ikisi de...
Bazen bir yerde durmak iyidir. Zorlamanın alemi yoktur. Zorlamamak elde değilse ve artık durulamıyorsa sınıra gelmek kaçınılmazdır. Ama işte o sınırda sağlıklı kalabilmektir bütün mesele.
İg: selins___blog