2021 3. kitabı
Haruki Murakami 'nin eseri İmkansızın Şarkısı... Şu aralar her yerde gördüğüm bir kitaptı. Haruki Murakami çok okumak istiyordum ve araştırmaya başladım. İmkansızın Şarkısı ile böyle tanıştım. Daha sonra kitapçı da elim gitti kitaba, o an okumak istedim.Ters köşe yapan bir kitap olduğunu söylemek istiyorum. Kitap 1968 - 1969 yıllarının Japonya'sını anlatıyor. Toru Vatanabe 'nin üniversite hayatı ve bence aşık olma hikayesini anlatıyor. Toru Vatanabe' nin arkadaşı Kizuki intihar eder. Kizuki'nin sevgilisi Naoimi 'yi büyük bir bunalıma girer. Naomi' ye aşık olan Vatanabe nin Naomi ile yaşadıkları, üniversite hayatı ve üniversitede edindiği arkadaşlıklar... Konu bundan ibaret. Kitapta cinsellikler mevcut. Sizi rahatsız edecekse okumanızı önermem. Kitap güzeldi çok kötü olduğunu söyleyemem ama abartıldığı kadar iyi de değildi. Dili sade, akıp götüren bir kitaptı. Kitap hakkında şunu da demek istiyorum. Beni en çok mutlu eden şey The Beatles 'a yer verilmesiydi. Kitabı şarkılarla okudum. Konu size hitap ediyorsa kesinlikle bir şans vermenizi öneririm
İmkansızın ŞarkısıHaruki Murakami · Doğan Kitap · 201513,9bin okunma