2021 3. kitabı
Okunma: 16 Mayıs 2021 15:59
Kendini geliştirmek, dünyaya bakış açımızı değiştirmek için mutlaka okunması gereken bir kitap. Hepimizin içinde bir yargıç ve bir öğrenici var. Yargıç bataklığına sürüklenerek kendimiz dahil herkesi yargılamak yerine öğrenici bakış açısına geçecek sorularla hayatımızı nasıl daha başarılı hale getirebileceğimiz anlatılıyor. Kitabın sonunda verilen uygulama örnekleri ise gerek iş hayatımız gerekse özel hayatımızda her an yardım alabileceğimiz baş ucu notları olacaktır. Bu kitabı okumadan önce ne kadar çok yargıç modunda kaldığımızın ve hayatımızı zorlaştırdığımızın farkına varabiliriz. İyi haber şu ki öğrenici hale geçmemiz bu kitap sayesinde artık daha kolay olacak. İlişkilerinde ve iş hayatında sorun yaşayan, hayatında köklü değişiklikler yapmak ve başarıyı yakalamak isteyen herkese okumasını tavsiye ediyorum. Kitapta teknik terimler yok. Anlaşılır ve yalın bir dille yazılmış. Sonraki bölüme geçmek için yarını bekleyemeyeceksiniz.
Kişisel Gelişim
Sorularınız Değişirse Hayatınız DeğişirMarilee G. Adams · Beyaz Yayınları · 2018200 okunma