Puan vermedi·376 syf.··Beğendi
···Okunma: 16 Mayıs 2021 21:00 Merhabalar kitapsever dostlarım. Sizlere çok satanlar listesinin en üstünde yer alan, @tugceisinsu nun kaleminden @fenikskitap dan çıkan rengi, kapağı, içeriği mucizelerle dolu bir kitap yorumuyla geldim.
Türk tarihinde de tılsımların önemli bir yeri vardır. Osmanlı zamanına dayanan tılsımlı gömleklerle savaşa girmiştir.
Tılsım etki eden ve enerjiyi başlatmaktır.
Özellikle içinde bulunduğumuz zorlu pandemi şartları altında hepimizin zaman zaman umutsuzluğa kapılıp enerjimizin sıkça düştüğü anlar oluyor.
"Kısmet" kitabında yazarımız değişimi bilinçaltında başlatarak güzel sonuçlar alacağımızı vurguluyor.
Özlellikle şaşırdığım ve çok beğendiğim bölüm; aynı olumsuz şeyleri üst üste yaşamakla ilgili enerji blokajlarını nasıl çözümleriz, neler yaparsak enerjimizi açmış oluruz. Ağzımızdan çıkan şey başımıza geliyor ve işin içinden çıkamıyoruz Biz nasıl bu durumdan çıkarız? Zorluklar aslında bize neyi anlatmak istiyor, buradaki mesaj nedir? Gibi birçok gizemini koruyan konularla ilgili düşüncelerinizi düzenleyecek ve size harika enerjiler verecek.