'GECENİN HİKAYESİ AYLEMA' #kitapyorumu
Selam!
Bugün Nagila'nın yazdığı gecenin hikayesi serisinin, ilk kitabı ile karşınızdayım.
Öncelikle konusundan bahsedip yorumuma geçeyim.
~Konusu~
Bağımlılar ve Avcılar bu kez sıradan bir hayatın hayalini kuran, geceye doğmuş bir kız için karşı karşıya gelecek. Siyahla beyazın, geceyle gündüzün, iyiyle kötünün anlamını yitirdiği bir iç savaş.
~Yorumum~
Tekrardan merhabalar. Ben Nagi ile gençlik serüveni sayesinde tanıştığım için beklentim oldukça yüksekti, ayrıca kitabın kapağına olan hayranlığım bunu iki katına çıkardı. Ama beni birazcık hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Bunun sebebinin serinin ilk kitabı olmasına ve Nagila'nın 15 yaşında yazmaya başlamış olmasına veriyorum. Kitabı okurken pek sıkılmadım ama okuduğum ilk fantastik kitap bu oldu ve bu yüzden biraz kitaba uzak kaldım. Ama yinede betimlemeler, konusu çok güzeldi. Bu kitap daha çok karakterleri ve evreni tanımak için yazılmıştı diyebilirim. Serinin diğer kitabı umarım daha heyecanlıydı.
Nedendir bilmem ama karakterlere ısınamadım. Bana çok uzak kaldılar. Doruk ve Maya çiftini desteklemiyorum. Bana göre Ayaz ve Fetih daha samimiler. Normalde kitaplarda kötü karakterleri sevmem ama #fetihyargıcı özel benim için.
Kitaba puanım 9/10
Bir puan kırdım çünkü biraz daha heyecanlı olabilirdi.
Bu arada Nagi'nin bütün kitaplarının kapağı muhteşem değil mi? Özellikle bu serinin iç tasarımına aşık oldum