2021 35. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2021 23:42
Kitabı bitirdim koşarak yorumu yazdım Burdan anlaşılabilir sanırım kitabı sevdiğim. Dün başlamıştım bugün de bitirdim. Açıkçası kitabı sevdim amaa bi dikenler ve güller sarayı kadar etkilemedi beni. Bu kitap daha naif ve daha softtu diyebilirim. Önce konusundan biraz bahsedeyim sonra yorumumu ciltlerce anlatacağım Bu yorum konusunda birinin gerçek anlamda beni dizginlemesi lazım Kitaplara konuşan gezip dolaşan, uyuyan bir kız düşünün. İşte o kız kitabın baş karakteri Elisabeth. Büyülü bir kütüphanede çırak olarak çalışır ve bir komplo sonucunda cinayetle suçlanarak büyük saraya yargılanmak için gönderilir. Gerçek suçluyu bulma çabası, yakışıklı Nathaniel ve yardımcısı iblis Silas.. Oldukça zengin bir kitap sizleri bekliyor. Benin kitapta en sevdiğim karakter Silas’tı aslında. Resmen tüm kitabı yürüten kişiydi. Elisabeth’i biraz ruhsuz buldum donuk da denebilir. Aslında kitap genel olarak duygudan biraz yoksundu. Olay ağırlıklı bir kitaptı. Mesela Elisabeth ve Nathaniel arasında daha çok diyalog okumak isterdim ben. Arada da olsa tatlı diyalogları vardı ama yetti mi hayır Seri kitabı değil o yüzden de böyle olmuş olabilir. Velhasıl kelam ben sevdim puanlayacak olursam 10 üzerinden 7 veya 7,5 diyebilirim. Son olarak da kapak tasarımı ha ri ka
Dikenlerin BüyüsüMargaret Rogerson · Ephesus Yayınları · 20241,520 okunma