Puan vermedi·80 syf.··Beğendi
· Ben kısaca aşırılık diyorum...zaten zweig çok akıcı ve psikoloji türünde mükemmel yazıyor seviyorum da kitabı bırakamıyorum Ama konusuna gelecek olursam mesela bu kadının yaşadıkları kendine çektirdikleri yani hiç mi kendinde suç yoktu... adama tapar gibi mantık denen şey var ölçü denen şey var... ona söyleyememeni de anladım hadi madem söyleyecek biri değilse senin değerini hak etmiyorsa bas git ne zorluyon hayatını bir çöpten farksız geçirdin.. ya her şeyin sonunda da tanrıyı suçluyorum diyor ee pes artık hepsinin suçu sensin azıcık mantık kullansaydıın git amannn o kadar düşüncelerim birikti ki arkadaşlar ya da ben çok realist düşünüyorum ondan da olabilirim ama yanii okuyan varsa beni kesin anlayacaktır okumayan da okusun uzun öykü (62 sayfa) sadece o zaman bu kız ne anlatıyor(yani ben) ne demek istediğimi anlarsınız belki. bakın kitabı sevmedim demiyorum kitap çok akıcı ve güzel kendini çekiyor okudukça okuyasın geliyor en çok da sonunda adamın tepkisini merak etmiştim acaba napacak diyee o kadar beklediğim sahneyi kısacık belirtmişti R. Ne adi bir insanmış ya amağğ git stefan güzell ya kahramanları her ne kadar bana ters olursa o kadar eleştirip tahlil yapma isteğim doğuyor.. neyse daha fazla sıkmayım yoksa o kadın hakkında 50 sayfa eleştiri yazabilirim