No:26
2021 7. kitabı
Ben kitabın konusunu çok beyendim, Türkiyede genel olarak yaşanan olaylardan esinlenilmiş. Çok duygusal çok merhametli çok etkileyici bir konuydu bence, kitabı okurken yaşamılan bu tür olayların aslında kişiyi gelecekte nasıl etkilediğini de görüyoruz... Karakterlerin hepsinin ayrı güzel özellikleri vardı mesela Efe karakteri; çok merhametli ve insanları anlamaya çalışan bir karakterdi bu huyunu sevdim fakat; hayallerinden vaz geçmesini ve hayallerinin peşinden gitmemesini sevmedim. Mineye bakıcak olursak: mindnin gücü beni etkiledi gerçekten güçlü bir karakterdi ama onda da kendine güvensizlik ve Efeye karşı bir huysuzluk vardı dskat Mine’nin yaşadığı olaylar çok ağırdı ve bu huyları bu yüzden olabilir diye düşünüyorum. Mine ve Efe’nin aralarındaki bağ çok hızlı güçlendi sanki biraz daha yavaş ilerledeydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Beyza Alkoç’un tüm kitaplarını okumuş biri olarak bu kitsbın diyer kitsplarındsn farklı olduğunu görebiliyorum. Hem snlatım tarzından hemde yazım dilinden dolayı farklı bir kitap. Genel anlamda güzel ve etkileyiciydi. Siz bu kitap hakkında ne düşünüyosunuz kitapta en etkilendiğiniz yer neresiydi yorumlara yazmayı unutmayın Bu günlük bu kadar canlarım bir sonraki yorumda görüşmek üzere. Hoşça kalın İclal(öylesine biri):)
No.26Beyza Alkoç · İndigo Kitap · 202111,6bin okunma