Whatsapp tan gelen son mesajı yaza bilirmisin??? Jskjrbf
1.195 Gösterim
Buğra: lan knk pugb ye gircen mi me : girmicem knk Buğra : niye lan takım b*k gibi olur gir me : abim bilgisayarda alamam Buğra : abinle konuşurum ben sen bosvr gel me : tm Aq geliom şrfsz -_- Buğra : gel lan niye gelmion pqpqlks me : Randomuna s*cm senjn Buğra : haha me : Buğra sus elimde kalcan Buğra : tm lan gir sj
Knk saat 6.00 da taksim meydanında uluşuok mu Geliom knkğ oda laf mı yağ Adamsın be knk -_- Noldu knk ? Yok karıyım ben knk Dkelwisjd
Biliom knk olucaklari oğuzlar zorluyo mk istemiom amağ 🤧 kzlar uzak durun lan benden hüğ oğuz seni doğduğuna bin pişman edicem görürsün bak bedenini 1.000 parçaya bölüp köpeklere yem etmezsem bende Berkay değilim amk
Knk bana biraz kiz fotosu atsana mileti gandirak 🤞🤞
burak
Vay şerefsiz kdkkfjf😂
~berkay nerdesiniz lan ~ eheh şey, Berkelerle dışardayız baba 😅 ~ he tm iyi de Berkelerle derken ? ~ şeyy, Berke, oğuz, Birkan bide ben ~ he tm ben fesat anladım kız yok demi yanınızda . ~ yok baba hihi ~ tm oğlum size iyi gezmeler ~ jkwkwej
Knk yarın dışarı çıkıyoruz şerefsizlik yapcaz (bu )
Bilmiyom
-Ecrinn ben bu Davut hocadan bıktım😭 +Niye -Nasi niye ecrin kız sen derste değilmiydin +dersteydim -eee derste sadece bana söz hakkı veriyor bilmeyince de azar atıyor iyi ki canlı ders var yoksa beni ciddi ciddi döver sanki ben tek varım su hoca yüzünden sınıf degistiricem vallahi +vah vah -ya sen benimle alay mı ediyorsun ben ciidyim +bende -offf bir daha seninle dertleşmem +sen bilirsin neyse şşşş bak Davut hoca sana soruyor -birdeha benimle konusma ecrin +bide ben en çok Davut hocayı seviyorum adam tam benim kafandan -sen de manyaksın hocan da manyak +ya niye kızdın ki
burak
Abur cubu ne istersin son mesaj siz söyleyin ne getirsin jsjjdjf