E Harfi olmadan
2021 40. kitabı
Başlığı gördünüz, yazıyı da okumaya başladınız sonra satırlar arasında sözcük sözcük o harfi arayıp da bulamayacağınızın düşünüyorsunuzdur ama bu vaadi tanımıyor şu an’a kadar tarafımca kullanılmaması dahi bana, büyük bir iş başarmışlık hissini uyandırdı. Zira zatım içün buraya kadar kullanmama güçlüğünün yanında zorlama olmaması içün hususi olarak çabalamak. Bana, yazının sonuna kadar varamayacağım sinyalini çaktı bundan ötürü boşa kazma sallamayıp haddim olmayarak giriştiğim aksiyona şurada nokta koyup başlığın izahını, daha doğrusu kitabı o harfi hunharca kullanarak tarafınıza şu bıraktığım link sunar... medium.com/t%C3%BCrkiye/e-...
1000Kitap Aktif Okurlar
KayboluşGeorges Perec · Ayrıntı Yayınları · 20181,320 okunma
1.601 Gösterim
Mansur Y.
Çok teşekkür ediyorum efenim anca bu kadar efradı cami kılınabilirdi şu an yazının iskeleti kanlı canlı karşıma dikilmiş gibi oldukta tarafınıza teşekkür etmek için benden medet umuyor bilmiyor ki bende diyecek kelam bulamadım. Allah razı olsun efenim amiin inşâallah. 😇☺️☺️
Gerçekten çok farklı bir yazım olmuş. Başta kitap tanıtımı sanıyor insan, sonra ise bir yazarın biyografisi tadında ilerlemesi, ve en sonunda verilen ince mesaj. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Araya koydunuz ince latifeler, kişinin kendini sorgulama hissiyatını vermeniz çok güzeldi 👏👏👏 emeğinize sağlık. Kaleminiz daim olsun efendim ☺️ 👏👏👏
Abi naptın sen yaa e olmadan yazılır mı jdhsj
Kültür point kastım sanki peki o zaman bu yorumda da o harf olmadan nasıl bilindik kutlama sözcüğünü yazabiliriz ki :) congratulations diyeyim o zaman :D