2021 22. kitabı
Okunma: 02 Haziran 2021 18:07
Merhabalar Bugün sizlere @nurdaninkitapligi 'nın moderatörlüğünde okuduğumuz sevgili @canan_alll 'ın kaleme aldığı #aşkadoğru kitabı ile geldim Yaz, ailesini trafik kazasında kaybettikten sonra kendi içine kapanır. Hem psikiyatrist olan hem de terapi gören Yaz, tek başına hayatını devam ettiren genç ve güzel bir bayandır. David, Yaz'ın üniversiteden arkadaşıdır 2 yıllık bir ilişkileri olmuştur.Turan, Yaz'ın danışanıdır. İkiz kardeşini trafik kazasında kaybettikten sonra şiddet eğiliminin artmasından dolayı Yaz'dan terapi görür. Ancak zamanla Yaz'a aşık olur. Her ne kadar Turan ile Yaz'ın duyguları karşılıklı olsa da doktor-hasta ilişkisine etik olmadığı için Yaz terapiyi sonlandırır ve başka bir psikiyatriste Turan'ı yönlendirir. Yaz'ın bu davranışından dolayı Turan tepki göstererek 2 sene ortadan kaybolur. İki senenin sonunda eski sevgili David ve Turan ortaya çıkar. Tam bu karmaşada Yaz'ın çiftlik evinde bir ceset bulunur. Bu esnada Ferid Özüder adlı bir polis memuru devreye girer. Ferid komiser Yaz'ın komşusudur. Oldukça sinirli ve karmaşık bir ruh haline sahip olan komiser aynı zamanda Yaz'dan da hoşlanır. Peki ya ceset kime aittir? Katil kimdir? David neden tekrar Türkiye'ye gelmiştir? Bu soruların cevabı kitapta saklı #kitapyorumu Kitap dört farklı karakterin anlatımından oluşuyor. Bu da biz okurlara olaya farklı gözlerle bakmamızı sağlıyor. Kitap polisiye olarak yazılmış görünse de aşk ağırlıklı bir tür olmuş. Oldukça akıcı ve sürükleyici bir kitaptı Kitabı çok beğendim yalnız sonu biraz bana askıda kalmış gibi geldi Yarım bırakılmış bir kitap gibi görünüyor. Yaz, David'in Turan hakkında söylediklerinden sonra ne yaptı? Turan'ı affetti mi? İlişkileri devam mı etti? bu soruların cevabı verilmemiş Yazarımız bu soruların cevabını ikinci kitaba saklamış olabilir Umarım kitabın ikincisi çıkar çünkü Yaz ve Turan'ın aşklarını çok sevdik Buradan yazarımıza duyurulur kitabın ikincisini istiyoruz Kaleminize sağlık @canan_alll hanım güzel bir kitaptı
Aşka DoğruCanan Al · KORA YAYINLARI · 202133 okunma