Burda kankileriniz var mı varsa etiketleyin
https://1000kitap.com/XmelekkX ` melom 💜 https://1000kitap.com/xhalolojixq ` heloşum 🖤 https://1000kitap.com/Bendebilmiyorumkii ` burkom 💙 https://1000kitap.com/Yagiz79 ` yağzoşum 💚 küçükşeytanküçükşeytan ` dert ortakım .d 🧡 https://1000kitap.com/yanliziniz ` edoşum 💛 @olumsuzzzz ` açelyoşum .d 🖤 @OXxpapatyaxXO ` knkm değil ama değerli biri ❤️
Ruhlarımız Birlikte..Ruhlarımız Birlikte.. https://1000kitap.com/Gecenin_Ruhu_ @Mars_kizi emir körpeemir körpe AzatAzat `Efe`Efe @Bosbiriaq @BnBaran @geceninkayipyildizi @saaannneee ZZ https://1000kitap.com/Baris_g34 https://1000kitap.com/S654 https://1000kitap.com/saudae @cermeh @Mehmetcmm Gizem SavaşGizem Savaş @hayallerin_avcisi EryaErya https://1000kitap.com/Kimsesizlerinkimi
Bu yorum görüntülenemiyor
BerkSavaşBerkSavaş https://1000kitap.com/yanliziniz †BAY ZEBAN݆†BAY ZEBAN݆ https://1000kitap.com/idris4545 https://1000kitap.com/xmelekkx emir körpeemir körpe https://1000kitap.com/yagiz79 Cano derlerCano derler https://1000kitap.com/xxmelisxx https://1000kitap.com/Esilaa65 https://1000kitap.com/Bendebilmiyorumkii https://1000kitap.com/x_kimsesizz_ https://1000kitap.com/KiminPrensesiyim
Önceki 3 yanıtı göster
Kanka böyle iletilerde önceden yaptığım yorumlara bakıyorum ondan sonra kopyalayıp buraya yapıştırıyorum 😂
3 yanıtı göster
https://1000kitap.com/Straykids_Stay hwang hyunjinhwang hyunjin Mira var bir de hesabını unuttum .d -Başka uygulamadan, realden tanıştıklarımı eklemiyorum.- İlk defa bu kadr samimiyim .dd