-Polisiye denilince ilk akla gelenlerden biri Ahmet Ümittir. Ancak bu kitapta polisiye arka planda olurken aşk başrolü almıştı. İçerisinde 9 farklı öykü var bu öykülerde aşkın farklı yönlerini ele alınmış. Kitabın ismini alan ‘Aşk Köpekliktir’ en sevdiğim öykü oldu. Hatta bu öykü olmasaydı kitabı bu kadar fazla sever miydim bilmiyorum. Bunun yanında birde ‘Aşk Bir Cinayettir’’ öyküsünü de çok severek okudum.
-Çok akıcı bir kitaptı. Günün daha erken saatlerinde okumaya başlasam bir günde bile bitermiş aslında. ‘Aşk Köpekliktir’ dışında hepsi kısa ve yüzeysel bir anlatıma sahipti. Ama o öykülerin öyle çok ilgi çekici bir konusu olmadığından dolayı bence yazar hepsini yerinde bitirmiş. Uzun soluklu yazsaydı öykülerin hepsini okurken sizi biraz sıkabilirdi o yüzden bence tam bitmesi gereken yerde bitti tüm öyküler. Benim severek okuduğum bir kitap oldu.
-‘’Ne kadar anlamlı, ne kadar önemli işler yaparsa yapsın, önce insanın kendisinin mutlu olması lazım.
-‘’İnsanların bugün her zamankinden fazla umuda ihtiyacı var. Yazan umutsuz olsa bile, umut dolu romanlar insanlara direnme gücü verir.