···Okunma: 25 Mayıs 2021 22:42 𝐀𝐘 𝐃𝐔𝐆𝐔𝐌𝐔
Yarım bıraktığım bir diğer müthiş ötesi bir kitap. Aytun'un davranışlarına dayanamamış ve bırakmıştım. Şimdi dönüp bakıyorum da neden? Neden bıraktın? En sevdiğim karakterlerden biri oldu Aytun..
Ah Aytun, havuçlu kekim
Ayliz,annesi onu hiç sevmemiş,nefret etmişti. Babası bir askerdi ve ölmüştü. Onu seven tek kişi oydu. Kardeşleri bile onunla konuşmuyordu. Ayliz, nefret eden annesini bile seven ona rağmen ailesi olmasına rağmen kimsesizdi. Ayliz'in kimsesi yoktu.
Ait olduğu yere gidene kadar..
Ayliz, arkeolog ve Mısır'a gider. Erkek arkadaşı ile gizlice piramidin içine girer ve olaylar o sesten sonra başlar.
"𝑆𝑒𝑛 𝑏𝑢𝑟𝑎𝑦𝑎 𝑎𝑖𝑡 𝑑𝑒𝑔̆𝑖𝑙𝑠𝑖𝑛."
Ama asıl ait olduğu yer orası..
O sırada Mısır'ın başında olan acımasız bir kraliçe, ölümsüz ve çok güzel.. Neftis..
O kadar kötü şeyler yapmış ki.. her şeyin sorumlusu oydu.
Simge ve Ayliz..Simge onun aslında olan ama olmayan kız kardeşi yerine geçmişti. Simge seni çok çok seviyorum.
Aytun, benim havuçlu kekim. Seni başlarda sevmediğim için özür dilerim ama sana şu an aşık olmuş durumdayım.
Ayliz ve Aytun'un birbirlerine sataşmalarını çok sevdim. Ayliz'in laf dinlememesine ayrı bir gıcık oldum ama olsun.
Ve Ian.. Ayliz'e yardım edişlerin beni çok mutlu ediyordu. Her şeye rağmen hep yardım ettin. Seni çok sevdim.
Kitap sadece 2 günde bitti acayip sarıyor. Hep acaba diğer bölümde ne olucak? Neler yaşanacak? Aytun aşkım neler yapacak? Diye diye bitiyor. Kitap HA-Rİ-KA!
Hem kapağı olsun,hem cildi olsun hem de içeriği olsun. Hepsi harikaydı!
Ve fantastik kitaplara olan hayranlığımı daha da arttırdı.. fantsastikler candır
Ama sonu.. sonu çok fenaydı. İkinci kitabı bekliyordum ama ikinci kitabın sonu daha daha fena.
Gemze abla bizi süründürmeyi çok seviyor..
İkinci kitapta görüşürüz