·560 syf.····Okunma: 16 Mayıs 2021 03:58 Hello
Ben hemen konuya giriyorum. Kitap adı gibiydi valla Efsaneydi. Şirket patron ilişkisi adına okuduğum en iyi romanlar arasına girer. Patron olarak okuyacağınız en iyi romanlardan biri diyebilirim. Aşırı sevdim ve akıcı dile sahip olması çok iyiydi. Hikayede çok eksikler yoktu bana göre. 25 yaşında olan Armağan Karcan elbise tasarımcısıdır. Kendi işinde usta olsa da bazen işler tepetaklak olabilir. Hayatında en çok güvendiklerimiz gibi bizi bir takım yıkıma uğratabiliyorlar. Bu hikayede birazda arkadaşın ne demek olduğunu öğreniyoruz. En yakınlarımızında ihanet edebileceğini bilmemiz gibi. Armağan bir akşam barda eğlenirken ona sataşan adama ağzının payını vermek üzereyken bir adamla tanışır ve hikaye aslında tam burada değişir. Çünkü onu kurtarmak isteyen adam aslında iş yapmak üzere olduğu iş adımı ve lakabı Efsane’dir.
Ertuğrul o kadar yoğun adam ki iş yapacağı şirketin adından haberi yoktur Bir akşam hayatını kurtardığını zannettiği kızın aslında iş yerinde de ona posta koyacağını tahmin etmemişti. O kısımları okumak ayrı zevkti tabii
Ertuğrul çok uğraştı ama çok sevdi İş hayatları gibi aşk hayatları da ayrı boyuttu. Armağan çok güçlü bir kadındı. Her şeye rağmen mutluluğu bulmak istemesi çok cesurcaydı. Armağan gibi kadınlar her zaman güçlüdür