·440 syf.····Okunma: 04 Haziran 2021 21:09 Hepinize selamlar! Bugün sizlere çok ama çok sevdiğim Lanet Bozanlar serisinin ikinci kitabı olan Kırık Kalbin Gazabı ile geldim! Bundan bir sene önce serinin ilk kitabı olan Yalnızlığın Kara Laneti'ni okumuştum ve çok ama çok sevdiğim kitaplardan biri olmuştu kendisi. Fakat ilk kitabın sonu öyle bir yerde bitiyor ki, insan bir an önce ikinci kitabı okumak istiyor. Uzun bir bekleyişin sonunda nihayet Kırık Kalbin Gazabı çıktı ve ben de alıp okuyabildim.
İlk kitapta Kordiyar Prensi Rhen ve Başkumandan Grey'i sonsuz bir döngünün içine esir alan lanet sonunda bozulmuştu hatırlarsanız. Fakat şimdi Prens Rhen daha da büyük sorunlarla karşı karşıya. Krallıkta yasal vârisin o olmadığına dair dedikodular dolaşıyor ve uzun zamandır yasaklı olan büyü, Kordiyar'ı etkisi altına almaya başlıyor. Harper, Rhen'in yanında olsa da Başkumandan Grey ortada yok ve şüpheli gidişi akıllarda soru işaretleri bırakıyor.
Yasal vâris olduğu söylentisi kulaktan kulağa yayılan Grey ise Lilith'i alt ettiğinden beri kaçak hayatına devam ediyor. Rhen'in karşısında durmak ve tahtı ele geçirmek gibi bir arzusu da yok. Ta ki Karis Luran yeniden Kordiyar'ı işgal etmeye yeltenene dek...
Lanet Bozanlar serisi, bu zamana kadar okuduğum en iyi fantastik serilerden biri. Bu arada serinin kitapları retelling şeklinde. Yalnızlığın Kara Laneti, Güzel ve Çirkin retellingiydi. Kırık Kalbin Gazabı da Rapunzel retellingi. Biliyorsunuz ben retelling kitaplara zaten bayılıyorum ve bu seriyi çok sevdim gerçekten. Serideki favorim hâlâ Grey olsa da Lia Mara ve Nolla Verin'i de çok sevdim. Üçüncü kitabı merakla bekliyorum. Umarım en yakın zamanda çıkar ve bizler de alıp okuyabiliriz.
Bu seriyi herkese ve özellikle de fantastik kurguları sevenlere öneriyorum.