paylaşır mısınız?
aylar81
aylar81
E
E
: canımsın knkm muck muck şeker şey tatlı 'm , Kurabiyem bebem hayatım aşkısı kalbimmmmm muah ♥️🤍🖤 @Dilan_18 : dilan ım bebem seni seviyorum bunu unutma ♥️🤍❤ @Esmanur04GS1905: esmam dılemın hayatımın anlamı çok şeker bi kız çok sevilen bi kız çok ta tatlı ❤🤍
Kralın Yıldızı
:çocukluk arkadaşım hayatım bebeğim çok severim seni muah ❤❤ @koktey : aşkım götleğim ne kadar şerefsiz olsa da o kadar şeker biri 🖤🖤
/ PEAKY BLİNDERS /
/ PEAKY BLİNDERS /
: ÖNCELİKLE seni çoğk seviyorum knkm iyi ki varsın muah 🤍🖤
Yusuf Can
Yusuf Can
: kötü günde iyi günde hep yanımda oldun canımsın seni çok seviyorum hayatım 😘 @MuratSeven / @muratttt7878: sevgilim sen dünyada ki en güzel şeysin dünyadaki en en güzel şeye ben sahip oldum 💜❤
Nurçin karaduman
Nurçin karaduman
çocuk : sana gelince çok tatlısın knkm şapşik 😜 @10_suzum : aşkım bebem knkm güzelim iyi ki varsın
Sanane Benden
Sanane Benden
: abim kalbimde ayrı güzel bi yer alıyor ♥️♾
Tripnaza aşık Gıcıklar kralı
Tripnaza aşık Gıcıklar kralı
: enişteeeğğğmmm canımsın sen benim ♥️♥️
Ukala Naz Ama TripNaz Olan
Ukala Naz Ama TripNaz Olan
: naz seni çok seviyorum çok tatlısın ♾♾
sσlmus σrkídє
sσlmus σrkídє
: sen dünyanın en güzel kızı sın♾♥️♾♥️ https://1000kitap.com/Dark2Queen: bebekamın seni dünyalar kadar çooookkkkkk♥️♾♥️♾♥️ seviyorum @darmeduma : hayatım bebem ♾🤍 @Lunitas : kardeşim benim muah ♥️🤍
emir körpe
emir körpe
: aşkısı knkmsı canısı herşeyisi ♥️♥️♥️♥️🙈 Unuttuklarım varsa dm den yazın ekleyeyim herkesten özür dilerim eğer kırdıysam sizi bu güne kadar 😔💔 @pandammm36: bebeğim knkm seni çoğk çoğk seviyorum ♥️🙈 https://1000kitap.com/veyselkarakaya : veysel❤ https://1000kitap.com/o_o__ : canısı😘❤
İkos
Bu yorum görüntülenemiyor
https://1000kitap.com/1rm_i dadliş knkm❤❤❤❤
KIRIK.KALP
KIRIK.KALP
çikolattemm💖💖💖💖 https://1000kitap.com/Mertinizzzz seni niye etiketledim bilmiyom ❤sana çok kalp zarar😁 https://1000kitap.com/happylover dünya güzelimmm💞💞💞💞💞
Cam Gibi Gençlerdik Kırdılar Keskinleştik
Cam Gibi Gençlerdik Kırdılar Keskinleştik
canım knkmmm💜💜💜💜 https://1000kitap.com/ogitticeren 🌎🌎🌎mmm💖💖💖💖💖
Kaktüs Aşığı
Kaktüs Aşığı
🌵🌵🌵mmm💙💙💙💙 https://1000kitap.com/CuteButterflyy dadliş pyenşeşimmm💗💗💗
Kralın Yıldızı
minnoş knkmmmm💞💞💞💞 Not:bazılarını etiketlemedim bilirekten etiketlemedim😒😒😒 https://1000kitap.com/lunitas bu kıza yazmayın bulasmayın manyah bu manyahh 💗💙💞💞💞💙💗💞💗💖💖💖💖💖💖😁😁😁😁😁#tripcancemre hıhhhh😒😒😒 (Beni etiketlemeyen rüyasında beni uçurumdan atlarken görsün tam tutacakken ben atlayıp ölürüm )etiketlediklerim beni etiketlemezsen küsecem😒
Önceki 3 yanıtı göster
😘😘😘😘😘🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫💜💜💜💜💜
2 yanıtı göster
Kamyon şoförü Knk neredesin kxclxlcpdcofc
@feyzaokan sevdiğimiz yada sevgilimiz yok bende kendimi etiketledim canım kendim seni seviyorum iyi varsın😘😜😜