2021 90. kitabı
İyi akşamlar sizlere Sema canımın tavsiyesiyle okuduğumuz @cemyayinevi kitaplarından #franzkfaka #şato kitabının yorumuyla geldim. Yazar bu kitabında da serzeniş, sorgulama ve yaşadığı toplum ve yönetimini eleştiriyi güzel bir konuyla aktarmış. Konusuna gelince. Kadostro görevlisi olarak atanan kahramanımız oradaki halkın Şatodaki kişi tarafından yönetildiğini, onun için de ona ihtiyaçları olmadığını söylerler, çaresiz bir şekil de şato da yaşayan kişiye ulaşmaya çalışır ama bir türlü ulaşamaz. Sonunda pes eder ve işsiz kalmamak için bir hizmetli olarak işe başlar. Sonrası için kitabı okumanızı tavsiye ederim. @cemyayinevi @lokomotifkitap Sema #franzkafka #franzkafkaşato #neokudum #kitap #kitaptavsiyesi #1k1f #okuyananneler #vuslatınkitapkurtları #1000k #keşfet #kitapokuyankadınlar #klasikkitaplar #hürriyetkitapsanat #hürriyetkitapkulübü #hobimbnw #hobimportrait #hobimmizah #hobimmacro #hobimtraveler #hobimnations #hobimbnw #hobimportrait #hobimmizah #hobimmacro #hobimtraveler#hobimnations #hobinizhobimolsun
ŞatoFranz Kafka · Cem Yayınevi · 201212,3bin okunma