Tüm Kitaplar 5 Lira ve 1 Alana 1 Bedava
💥Dev Yaz Kampanyası 💥 1 Alana 1 Bedava Üstelik Tüm Kitaplar 5 Lira Hemen İncele: bkmkitap.com/1-alana-1-bedav...
··4 alıntı·
411bin Gösterim
Harika ötesi bir kampanya. Sadece kargoya vermeniz çok uzun sürüyor. Hala bekliyorum.
Sevgili Bkm, keşke kelimesini pek sevmiyorum ama keşke 1 Alana 1 Bedava kampanyasını en azından gençler için, içeriği çok daha verimli kitaplar içerisinden bir seçimle yapsaydınız. Kitaplar, bir ticarethane değildir(!) İmkanlarınız, Kitap dünyasında bir kolaylık oluşturmaksa şayet, bu cebi biraz daha doldurmakla eşdeğer bir durumla olmamalı.
Ya başlangıçta onlara bu hususta ilham olan bir adımı unutuyorlar ya da aslında samimiyet hiçbir zaman olmayan bir şeydi... Okuyan, düşünen insana daim bir korku var. Halbuki biliyoruz, en tecrübesizimizden, kendimizce bir yağda kavrulma paydasında olanımız dahi.. Kitapların, o ciltleri, albenileri üstlerde oynayan nice eserlerin ki kendi içerisinde nice farklılıkları var, görebiliyoruz. Reklam, bazen hiçbir şeydir. Umarım görebilirler, ufukların külçesinden, o bir nebzede olsa bakabilip, ağırlaşmadan, bata çıkmadan, anlayabilirler..
Yapmayın böyle şeyler 😂 dayanamayıp alıyoruz sonra 🤭😊
Hiç almadım oradan 😊
Sitede ki tüm kitapları alırım timam mı yeter ki akışım da en yüksek beğeni sayısı sende olmsın be BKM psikoloğum bozuluyor üqpkkxkeos
he canım, güzel alşv sitesin evet ama kargo süreni tecrübe ettim ben. Mega kentte yaşamama rağmen rahmetime kavuşunca aklınıza geliyor. Geçen sipariş ettiğim bir sürü kitap saat sekizde geldi. Yabancı numarayı açmasak nolucaktı? Herhalde kargocu eve gidiyordu, giderken şununkini de vereyim kurtulayım dedi?
XQFXGFXDTZRZDKDJDH
Kampanyanız olan kıtapları değiştirin hep aynı kitaplar üzerine kampanya yapıyorsunuz .