·264 syf.····Okunma: 14 Haziran 2021 16:19 *Siyer çekindiğimiz belki de hep aynı şeyleri okuyacağımıza inandığımız eser türü.
*Nefse ağır geliyor kolay kolay elimiz değmiyor sıkılacağımızı fakat bunu kendimize itiraf etmekten çekineceğimizi biliyoruz.
Tüm bu engeller okumaya başlayınca kadar.
*Hocanın dili açık anlaşılır ayrıntılı yerler de bulunmakta bu da hocamızın çok iyi bir siyer bilgisinde olduğunu göstermekte.
Videoları da izlenebilir ama söz uçar yazı kalır elinizde belge niteliğinde cümlelerin olması o sayfalara dokunmak.. bırakmak.. yaşamak ve tekrar başlamak. Noktada kalmak. Hissederek okumak Apayrı.. bizler dinlerken hissedememekten muzdaribiz. Bu nedenle öğrenip öyle hissetmek bilgileri benimsemek eserle mümkün.
* #k:4391eserinden sonra bu eseri okumak bütünlüğü sağladı bu seriden sonra da Sahabe iklimi sırada var inşaAllah. Sahabe iklimine ön hazırlık oldu. Hakkını verelim sayfaların inşaAllah hocamın videolarını izlemekte zorlanıyorum kitap iyi oldu Allah razı olsun emeği geçen bu yolun müslümanlarından(amin)
*Başlamakta zorlananlar için güzel bir ayet
"Secde et ve yaklaş "..
secde için O'nu bulup arkasında cemaate durma zamanı. Öğrenmeden bilmeden sevemezsiniz bir yerden başlama zamanı. Allah yolunuzu açık etsin.. Cemaati Müslimin