2020 2. kitabı
Okunma: 19 Haziran 2020 22:26
James Dashner, severek okuduğum yazarlardan bir tanesi. Mizahı ve hayal gücü, her zamanki gibi harika bir seri çıkarmış ortaya... Oyun ustası, Sanal Ağ serisinin ilk kitabıdır. Michael, arkadaşları Sarah ve Brison ile bir tabut yardımıyla girdiği sanal dünyanın içerisinde oyunlar oynayarak yükselip Derin'e girmek için çabalamaktadır. Ancak ortaya çıkan sanal terörist Kaine, işleri zorlaştırmaktadır. Bu üç arkadaş, Kaine'yi durdurmaları için yardım isteyen Sanal Ağ Güvenliği'ne yardım etmeye karar verirler... Kitabın konusu çok ilgimi çekmişti, böyle sanal dünya ile ilgili kitaplar okumak çok hoşuma gidiyor. Kitaba başlarken beklentim yüksekti ve James Dashner her zamanki gibi beklentimi oldukça karşılayan bir kitap yazmış. Kitabı yazarken her zamanki ilginç mizahı ile renk katmış olaylara... Okurken içine sürükleniyorsunuz hikayenin. Olay örgüsü çok güzel. Sürükleyici bir şekilde devam edip, harika bir sonla bitiyor. Kitabı bitirdikten sonra hemen ikinci kitabı okumak isteyeceğinizsiniz. :) Herkese keyifli okumalar dilerim.
Oyun UstasıJames Dashner · Pegasus Yayınları · 20161,495 okunma