2021 66. kitabı
Okunma: 27 Haziran 2021 01:43
#kitapyorumu 4.5/5 ️️️️, 9/10 ️️️️, “Ben sana kızamam. Buraya nasıl gelmiş olursan ol… Sen benim dünyama girdin ve gerçekten ihtiyacım olan anda dünyama yaşam üfledin.” Hız kesmeden hemen kitabın konusundan bahsedeyim. Kadın karakterimiz Charlotte iğrenç eski nişanlısı Todd onu aldatınca elbette ki onu terk ediyor ve aynı işyerlerinde çalıştıkları -hatta- patronu olduğu için işini de bırakmak zorunda kalıyor. Gelinliğini ikinci el bir dükkanda satmaya çalışan Charlotte, her kıyafetin bir geçmişi olduğunu düşünmeyi seviyor ve dükkanda özel yapım bir gelinlik gördüğünde, özellikle içinde mavi bir notla inanılmaz bir aşk itirafını görünce o gelinliği anlık bir dürtüyle kendi gelinliğiyle takas ediyor. Sadece bununla kalsa neyse ama aynı gece sarhoş olup o notu yazan kişiyi Facebook’ta aratıyor. Ertesi gün ona bir ev tanıtımı için ayarlama yapıldığını ve o notun sahibiyle tanışacağını öğrenen Charlotte anlık bir dürtüyle daha çok -bu hayata bir kere geliyoruz bee- mantığıyla erkek karakterimiz Reed’i görmeye gidiyor. Ve hikayemiz de böylece başlıyor. Öncelikle kitabı çook sevdim. Vi Keeland & Penelope Ward ikilisinden en iyi çıkan kitap bu diyecek kadar ileri bile gidebilirim. +18 oranı o kadar az ve sadece bir kaç sahnede var ki eğer oraları atlarsanız geriye sadece romantizm ve ikili atışmalar kalıyor. Erkek karakterimiz Reed, okuduğum en havalı karakterlerden biriydi. Elbette ona kızdığım bir kaç yer oldu ama ilişki istememe sebebini öğrendiğimde tüm ön yargılarım aynı sayfada kırıldı ve onun için çok üzüldüm. Charlotte zaten okuduğum en manyak en deli en hayat dolu karakterlerden biriydi. Onun için çok sevdim demek dışında aklıma söylenecek havalı bir kelime gelmiyor. Son kısmı çok oldu bittiye getirlmeseydi benden tam puan alırdı ama bu kadar derin konuya sahip bir kitap için yüzeysel bir son gibi hissettim. Romantik çıtır çerez seven herkese öneriyorum. Umarım benim kadar seversiniz. Bir sonraki yorumlarımda görüşmek üzere. Sizi seviyorum. ‍ #book #bookstagram #bookshelf #booklover #bookworm #books #kitap #kitapkurdu #kitapaşkı #kitap
Nefret MektuplarıVi Keeland · Epsilon Yayınları · 2021704 okunma
1.721 Gösterim