2021 114. kitabı
Okurken beni etkileyen kitaplardan bir tanesi oldu. Bu zamana kadar ailemin bana olan tek nasihati arkadaş vezirde eder rezilde eder olmuştur. Bu kitapta resmen öyleydi. Aile sevgisi görmeden büyüyen, yada arkadaş seçimlerinden dolayı yanlış yola sapan bir gencin hayatını okudum. Sık sık kendi çocuğumu düşündüm, yazar öyle bir yazmış ki bir gencin umutsuzluğunu çırpınışlarını okurken etkilenmemek mümkün değil. Aslında kitabımız #kelebeğinömrükadaraşk kitabının devamı niteliğinde yazılmış. ∙ Batuhan annesinin ölümünden sonra ilgisiz bir baba ve kendi çocuğu olmadığı için zalimleşen üvey anne yanında büyümüş artık bu duruma katlanamayan Batuhan ananesi Pakize hanımla beraber yaşamaya başlar. Her şey çok güzel gitmeye tam başlamışken liseyi bitirip üniversite sınavı zamanında tanıştığı bir kız hayatını tamamen alt üst eder. Bu kız uyuşturucu kullanmaktadır. Batuhan kızı bu durumdan kurtarmaya çalışırken aslında farkında olmadan kendisi bu batağın içine girmeye başlar... Peki Batuhan’ın başına neler gelecek hepsi ve fazlası kitapta gelin Batuhan’ın hikayesiyle tanışın.
Siyah NefesC. Fırat İzgi · Agapi Yayınları · 201929 okunma