2021 11. kitabı
SOL AYAĞIM İnanmaktan asla vazgeçmeyen bir anne! Ve bu inancı haklı çıkaran bedensel engelli bir bireyin gerçek hayat öyküsü!.. Uzun zamandır görüp okumayı ertelediğim bir kitaptı Sol Ayağım. Kalabalık bir ailede ,konuşamadan kendi içine kapanmak yerine işindeki sessiz fırtına ve azimle vücudunun hareket eden tek organı sol ayak parmağıyla resim yapıp yazı yazarak kendini ifade etmeyi başaran Cristy Brown’un etkileyici hayat öyküsü ... Annenin verdiği desteğin ve çocuğunun arkasındaki takdire şayan duruşu ... ALINTILAR Başarmıştım! Zihnime, kendini ifade etme şansını verecek olan bir şey başlamıştı. Evet, dudaklarımla konuşamıyordum ama şimdi sözlerden daha kalıcı şeylerle konuşacaktım; yazılı sözcüklerle. Evet dudaklarımla konuşamıyordum ama şimdi sözlerden daha kalıcı şeylerle konuşacaktım; yazılı sözcüklerle. Daha önce pek fazla okumuyordum. Kitaplar evimizde pek sık görülmezdi. Ekmeğin daha önemli olduğu düşünülürdü. Karnımızı doyurmak zihinlerimizi doyurmaktan daha önemli bir işti.
Sol AyağımChristy Brown · Nemesis Kitap · 201794,8bin okunma