Erkeklerin olmadığı bir dünya...
Erkeklerin olmadığı bir dünyada yaşamak ister miydiniz? Neden?
1.365 Gösterim
Hayır. Bir kişinin yaptığı suçu sanki tüm cinsleri yapmış gibi göstermenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Evet belki kadına şiddetin olduğu bi ülkede yaşıyoruz evet kadınların ne giydiğine karışan kız çocuklarına sahip çıkılmayan bi ülkede yaşıyoruz ama bunu her erkek mi yapıyo hayır. Eğer bu yanlışlar olmasaydı bizde doğrunun ne olduğunu, kendimizi savunmayı öğrenemezdik. Burda en büyük suç adaletin hiç bi zaman yerini bulamaması ve cezaları verilmediği için erkeklerin bunları yapmakta rahatlık duyması. Düşüncem bu şekilde. Peki siz kadınların/kızların olmadığı bi ülkede yaşamak ister miydiniz? Neden?
Ben normalde yorumlarınıza cevap yazmayacağım, kimse de yazmasın diye rica ettim. Bayan arkadaşlar rahatça kendilerini ifade etsinler diye. Ama sorduğunuz için cevap vereyim. Ben kesinlikle kadınların olmadığı bir dünyada yaşamak istemezdim. Allah her iki cinsi de birbirini tamamlaması için, birbirleriyle huzur bulması için yaratmıştır. Kuran'daki referanslar da bu şekilde...~
Şimdi dünya üzerinde sadece kadın ve erkek var(burası anlaşılmıştır umarım) .Sadece kadınların olması veya sadece erkeklerin olması doğaya aykırı her iki cinsin de birbirine ihtiyacı var.
Bu yorum görüntülenemiyor
Neden mi? Son yıllarda giderek artan ve her uyandığımızda duyduğumuz vahşi duygularla öldürülmüş, katledilmiş kadın cinayetleri olmazdı. Maganda kurşunlarıyla ölenler olmazdı. Her izlediği saçma sapan filmleri kanıksayıp ortalıkta ' biri bana sataşsa da dalsam' iç sesiyle gezen birileri de olmazdı. Ben erkeğim güçlüyüm diyerek gücü zekadan alıp kasa bırakanlar olmazdı.Bıktık artık. Sanırım bu haberlerden aklı başında her erkek de bıktı. Ancak Allah herşeyi bir düzen ve uyum içinde yaratmış demek ki hem erkek hem kadın bu düzenin bir parçası biri olmadan öteki olmuyor. Bizde Amenna diyoruz