···Okunma: 07 Temmuz 2021 22:13 Cinsellik Üzerine ve Cinsiyet Üzerine kitapları, aynı kitaplar arkadaşlar. Ancak benzer konular olduğunu yahut bu kitapta 3 farklı deneme varken o kitabın bir konu üzerinden ilerlediği düşüncesine sahiptim ve 17 farklı konu daha işleniyor ana kitapta. Evet, Freud okuyorsak böyle şeyler normal geliyor yavaş yavaş ancak sitemizde özellikle bu 2 kitabı okuyan kardeşlerimize Allah sabır versin. Ne mesajlar gelebileceğini tahmin edebiliyorum. Hoş, daha önce sanırım biri bu kitabı okurken sapıklar dadanmıştı birkaç şikayette de bulunmuştuk ama. Tabi ne fayda.
Kitap, örneklerle de güçlendirildiği için inandırıcılığı çok daha fazla diyebilirim. Tabi çok fazla konu var içinde ki özellikle çocuk cinselliği çok önemli. Hepimizin ya çocukları var ya da çocukları olacak ve çocuklarımız önemli bilgileri ailesinden başka kimden alacak? Yani artık biraz insanların marka değerini arttırmaları lazım cinsellik deyince çünkü yeğeninin sünneti olduğunu bilen ama sünnetin ne olduğu bilmeyen 20’li yaşlarında bir hanımefendi vardı. Demek istediğim daha net anlaşılmıştır sanırım. Ebeveynler olarak bu eğitimi bizler sağlayacağız. Ve umarım çok güzel ebeveynler oluruz. Minik kızımın kahramanı olmak için sabırsızlanıyorum.
Çok iyi bir anlatım vardı. Yani öyle okurken kafanızda saçma sapan sahneler canlanmıyor. Rahat bir okuma olması benim için önemliydi. Kitabın daha geniş ve tereffuatlı halini isteyen kardeşlerimize yardımcı olurum.
Hepimize iyi okumalar dilerim..