·464 syf.····Okunma: 08 Temmuz 2021 15:12 Konu çok güzel ama bu konu böyle mi yazılır ya muhteşem bir seri çıkabilirdi bu konudan ve bu karakterlerden ama yazar mahvetmiş ilk kitap bundan kat kat daha güzeldi en azından olay vardı bu kitapta hiç olay olmadı ciddi söylüyorum son 50 sayfada olay oldu başka hiç olay olmadı bu ne saçmalıktır bir de üstüne bir aşk üçgeni eklenmiş aslında aşk üçgenlerini severim ama aşk üçgenlerinde iki kişinin de müthiş olmaması gerek bu kitapta ikisi de müthiş ve hangisi olsa diğerine çok fazla üzülüyorum bu da yetmemiş yazar gitmiş benim bir tık daha fazla sevdiğim ve olmasını istediğim karakteri kötülemek amacıyla onu daha da yüceltmiş, benim gözümde o olanlardan sonra daha fazla yüceldi başkalarında ters etki yarattıysa bilemem, bu beni çok daha fazla üzdü off kitap boyunca her şey canımı sıktı kitap hiç ilerlemedi bir türlü baş karakter de zaten tam bir aptal gibi davrandı neden böyle saçma sapan şeyler oldu anlayamıyorum.
SPOILER
Theron'a neden bunu yaptınız ya yeter çocuğun çektiği. En baştan beri Theron'da bir gariplik olduğunu biliyordum hatta ilk yarıdan sonra da ne olduğunu net bir şekilde anladım ama yediremedim kendime inanamadım başka bir şey çıksın altından diye dua ettim ama yok illa ki beni üzecek beni kıracak bu kitap.
Neden Mather? Bence Mather ilk kitapta ölmeliydi. Tamam bunu söylediğim için bana kalpsiz ruhsuz gibi şeyler söyleyenler olacaktır ama haksız mıyım? Değilim. Çünkü Mather ölseydi gönül rahatlığıyla Theron her şeyden kurtulmuş olacaktı. Theron için Mather'ı öldürürüm kardeşim. Yaparım bu saçmalığı. Tamam Mather'a da hak vermek gerek sonuçta 16 yıl beraber yaşamış kızla seviyor peki. AMA NEDEN 16 YIL BOYUNCA SÖYLEMEDİN DE THERON KAPINCA KIYMETE BİNDİN?
Off galiba son kitabı da kafamı duvarlara vurarak okuyacağım ama umarım buna değer ve umarım Theron ya kurtarılıp Meira ile olur ki bu çok düşük bir olasılık, ya da ,bunu söylediğime inanamıyorum ama, umarım ölür de daha çok acı çekmez.