·504 syf.····Okunma: 08 Temmuz 2021 16:52 Merhabalar, bugün Ahmet Ümit'in son kitabıyla geldim. Ahmet Ümit benim en sevdiğim, ne yazsa okurum dediğim yazarlardan biri ve son kitabı yine çok çok güzeldi. Ahmet Ümit yine farkını ortaya koymuş diye düşündürdü bana.
Kitabimiz bu sefer Berlin'de geçiyor.. Berlin başkomiseri Yıldız Karasu ve yardımcısı Tobias Berlin de öldürülen Cemal'in katilini ararken bir dizi cinayetle karşı karşıya geliyorlar ve son sayfalarda bir sürpriz bizleri bekliyor. Yıldız kendini Türkiye'de buluyor.
Kitap boyunca Nevzat başkomiseri, Ali'yi, Zeynep'i aradı gözüm.. O kadar onlara alışmıştım ki başta Yıldıza alışmak çok zorladı beni. Kitabı biraz zor okudum desem yalan olmaz hem mitoloji hem arkeoloji hemde polisiye bir araya gelince bana çok yoğun geldi ama şu sıralar kitap okuyamıyorum hem vaktim yok hemde rs dönemime denk gelince olması gerekenden daha geç bitirdim. Bu kesinlikle benim sorunum. Çünkü Ahmet Ümit yine akıcı bir dille, bilgilendirici mitoloji öğeleriyle kitabını ortaya çıkarmıştı.
İyiki okumuşum.