Yokluktaki Aldrik ve ilgi budalası Vhalla
2021 2. kitabı
Önceki kitabında da olduğu gibi bu kitapta da aynı şeyler vardı.(Ama bu kitap öncekine kıyasla bir tık daha iyi gibi. Anlaşılan yazar az da olsa önceki kitabındaki cinsiyetçi vb yorumlarını fazla katmamış. Bunu bir gelişme olarak görüyorum. :)) Ama yine de o kadar iyi olamamış dediğim gibi... Bu kitap daha çok Vhalla Aldrik'e vericek mi vermeyecek mi şeklinde gitmiş. Sonlara doğru anca asıl konulara geçilmiş gibi. Aldrik'i delirtmek de cabası. Az da olsa Aldrik'te zeka kırıntıları görmek güzeldi. Bir insan karşı cinsi için bu kadar aptal olması özellikle Aldrik'in bu kadar aptalca davranması sinir bozucuydu... Sürekli iki prense de göt yerine konulması hatta kendilerine bir göt olduklarını söyletmek çok saçma sapandı... Cidden anladık Vhalla ve Aldrik birlikte olmalı anladık işte sürekli şu aşk üçgeni falan yapıp sonra aşk üçgenini yıkıp durma... Haydi, Sareem çocukluk arkadaşıydı falan filan. Daniel desen saplantı derecesinde eski sevdiğini düşünüp dile getirmeye başlıyor aniden(Allah'ın hikmeti işte. Kim Vhalla'ya aşık olsa ona aşık olmaması için bahanesi var.) Fritz desen o zaten gay. Bir an Daniel x Fritz olacak diye düşünmedim değil... Sürekli sevişmeleri ve sürekli öpüşmeleri cidden sıkıcıydı. Gözlerimi devirmekten yoruldum yazar bunları seviştirmekten yorulmadı... Yazar resmen bir grup ergenin kendilerini artık tatmin etmeleri için yazmış gibi... Sevdiğim karakterler yok değil elbette... Keşke yazar bu seviştirmeleri bırakıp şu karakterlere daha fazla yer verseydi; 1)Binbaşı Reale 2)Lord Ophain 3)Zavallı Aldrik (daha düzgün anlatılabilirdi. Güzelim karakteri mahvetmişler...) 4)Raylynn 5)İmparator Şimdi sırada sayfa yorumlarımda Sayfa 12: O,Vhalla'nın geriye kalan tek dayanağıydı. Zaten Vhalla gibilerinin tek başlarına hayatta kalamazlar mutlaka birileri yanlarında olacak... Zavallı. Sayfa 19-20: Saçları gece yarısı kadar karaydı. Kör edici karanlıktan yapılmış gözleri kusursuz mermerden oyulmuş çıkık elmacık kemiklerinin üzerine yerleştirilmişti. Üzerinde özenle dikilmiş ve iyice ütülenmiş giysiler vardı; tek bir dikiş bile kusurlu değildi. Daha fazlası var eğer yazmaya devam edersem baygınlık geçiricem. Sonra annemi meraklı komşulara karşı rezil etmiyim... Sayfa 23: Üzerlerindeki zırhlar kendisininkine benzer olsa da hiçbiri Vhalla'nınki kadar iyi yapılmış durmuyordu. Düşünsene onlarca yıl eğitim al Ateş Lordu'nun abayı yaktığı kız (pardon yazar kadın kadın olacaktı) senden daha iyi zırha sahip olsun... Sayfa 311: Vhalla gözlerini kapattı. "Ya göremezsem?" "Göreceksin." "Yine de yanımda olur, bana yardım eder misin? Görmesem bile?" "Olacağımı biliyorsun." diye söz verdi Larel Sayfa 312 *Larel ölür* BRUH Dahası var. Belki bir gün tekrar buraya gelirsem yazarım.
Ateş DüşüyorElise Kova · Yabancı · 20183,231 okunma
Gel alnından öpücem büyük hevesle aldım bu seriyi çok övdükleri için ama arkadaş FANTASTİK DİYE ALDIĞIM KİTAP ROMANTİZM İLE DOLU YETER LAN MXLALXLSLLXLS İki yorumunda da içimdekileri dökmüşsün çoğu kişi yüksek vermiş. Özellikle Aldrik için yazdıkların çok doğru. Yok şöyle zeki yok şöyle sinirli yok böyle güçlü KİTAPTA SADECE TEK KISIMDA ATEŞİNİ GÖRDÜK BU NASIL BİR HARCAMAK SIRF BU YÜZDEN ADAMI SEVEMİYORUM SAÖÖXÇAÇZÇAÇAŞSLA AY NEYSE