·296 syf.····Okunma: 12 Temmuz 2021 19:13 Gözü kapalı hiçbir şey görmez insanoğlu ama ona bu duyguyu hissettirecek öyle güçlü bir giz vardır ki adı 'Aşk'tır. Ve şaşkına dönmüş gibi aniden yerinden doğrulup bu muazzam yolculuğa başlamak için yavaşça göz kapaklarını açar. Artık dünü unutup bugüne odaklanmış gibi hazırlar kendini. Yanına alacağı fazla bir şeyi de yoktur. Ona bir kalem ve sınırsız kağıt verin ve arkanıza yaslanın. Hırçın rüzgarın hoyrat diline direnmek için çaba sarf eder. Tüm bedeni kanlar içindeyken aşk o eşsiz nefesiyle ona hayat öpücüğünü kondurup yeniden ayağa kalkmasına yardımcı olur. Acıdan ve yalnızlıktan kendine kumdan kaleler yapar. Hüzünden başkasını misafir etmez. Kırgındır hayatın ona sunduğu çirkefliklere. Ve söz verir yaralı kalbine. Hevesim kırılma noktasına ve ellerim paramparça olana dek seni yazmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Tek umudumdur sana yüreğimden çıkan feryat yangınlarını ulaştırmayı.Ki Sen bana yaşamayı öğrettin acılarla anıları huzura gömmeyi. Eyvallah