No. 26 | Beyza Alkoç
2021 30. kitabı
Okunma: 16 Temmuz 2021 14:58
Pembe ışıklarının yansıdığı o bina.') ~ Puanım: 9/10 No 26'yı anlatmaya dilim yetmiyor, bir kez daha okumak istiyorum. Cidden hâlâ etkisinden çıkabilmiş değilim. Efe ve Mine o kadar güzeldiniz ki... - Arka Kapak; Mine çocukluk döneminde babasından şiddet görmüş, annesi tarafından terk edilmiş ve sonrasında yurtta büyütülmüştür. Geçmiş travmaların ve acılarının üzerine kendisine kurduğu yeni hayatında internetten Yeşil Küpeli Kız takma ismiyle magazin haberleri yaparak milyonlarca takipçiye ulaşmıştır. Mine'nin şimdiki haber hedefi ise hızla yayılan müzik videosuyla bir gecede şöhrete kavuşan, genç kızların yeni sevgilisi Efe Duran 'dır... Mine ve Efe'yi aynı çatı altında bir araya getiren No. 26, ikisi için de geri dönüşü olmayan bir değişimin başlangıcı olacaktır. ⛤- Benim Gözümden No. 26 Beyza Alkoç 'un en sevdiğim kitabı oldu. Diğer romanlarının aksine daha soft, daha masum bir çift görüyorduk. Yazar, git gide kendini geliştiriyor. Diğer kitabının nasıl olacağını tahmin edebiliyorum! No. 26' da beni üzen ve aklıma takılan tek şey, Ece'nin ölümüydü. Ece karakterini cidden çok seviyordum. Kitabın bana öğrettiği en önemli şey ise Acı bizi bırakmaz. Biz acıyı bırakırız. Yani demek istediğim şu ki, acıları hatırlamak yerine, acıların sadece bir anı olarak görün. Göreceksiniz ki, aslında acım bu kadar büyük değilmiş, ben büyütmüşüm. Herkesin acısı oluyor, peki nasıl güçlü kalıyorlar? Acılarını önemsemeyerek, onun sadece rengârenk bir acı olduğuna inanıyorlar. Rengârenk... Ve son olarak incelemeye kitaptan çok sevdiğim bir alıntıyla veda etmek istiyorum. ❤ "Bize hiçbir şeyi yaşamayı hak görmeyen herkese bir çiçeğin bataklıktan da doğabileceğini göstereceğiz. " Kitabı alırken post-it'leri yanınıza almayı unutmayın, çok seveceğiniz cümleler var ♡ instagram': bilmemkimegücendiim wattpad.com/gokyuzumdegokyuzun Raf: hamideexgfl
No: 26Beyza Alkoç · İndigo Kitap · 202111,6bin okunma
2.616 Gösterim
hamide
Çok emek verdim, lütfen PAYLAŞIN ;)