Bugün açık lise den mezun oldum. Bunu yazarken Didem Madak'tan "Geçmişini mi yok ettin diye soran bir baba dan kurtuluşumu kutluyorum" dizeleri geliyor aklıma. Kız kısmı okumaz diye okutulmayıp, adım adım hedefime yürüyüşümü kutluyorum. #okumanınyaşıyoktur
··3 alıntı·
23,7bin Gösterim
Adım adım üniversite okumanızıda dilerim. Bilirim yaşadıklarını, zordur. Ama kadın olmak bu dünyada güçlü olmak zorundasın demek. Çok içten isterim ki okumaya devam etmenizi. Şuan yaşadığınız gururu daha çok yaşamanızı. Çok tebrik ederim sizi🙏
Bugün gördüğüm en güzel haber tebrik ederim. 🌼 Umarım bir gün üniversite haberini de kutlarız 🦋💫
Teşekkür ederim inşallah 🍀☺️💕
“Nerede olursan ol İçerde dışarda derste sırada Yürü üstüne üstüne Tükür yüzüne celladın Fırsatçının fesatçının hayının Dayan kitap ile Dayan iş ile Tırnak ile diş ile Umut ile sevda ile düş ile Dayan rüsva etme beni.” Bu okuduğum şey o kadar mutlu etti ki beni.Hem doğuştan sahip olman gereken bir hak için bu denli mücadele etmiş olmana ülke adına utandım, hem de bu azim karşısında sana hayran kaldım çünkü hiç kolay değil, biliyorum.İmkansızlıklar içinden sıyrılma cesaretini gösteren kadınlar varolsunlar! ♥️🌺🌺 Ayağına taş değmesin.
Şiire Meftun
Çok teşekkür ederim. İmkansızlıklar için de imkan... Her darlıkta bir çıkış yolu bulmak nasip olsun herkese. 🍀
Bir sonraki yolculuğu ve varış noktasına kadar yanında olacağımı hatırlat kendine, bu kadar çirkinliğin içinde güzelliğin savaşçısı olarak yaşayan kadın!..
Çok teşekkür ederim. Desteklerin için de teşekkürler. ☺️🍀
Tebrik ederim. Başarılarınız daim olsun inşallah ⭐️🌸❤️
Teşekkür ederim 🍀☺️💕
Sizi kutluyorum. Çok mutlu oldum. Çabasıyla güzel olan insanların varlığı hep umut. 🌺
Çok teşekkür ederim 🍀☺️
Azminin tabuları yıkışını kutluyorum...👏👏👏