Puan vermedi·94 syf.····Okunma: 17 Temmuz 2021 23:41 Geç Ödenen Bedel
Hayat sürprizlerle doludur. Kimse bugünkü hayatına aldanıp gelecekte başına gelebilecek şeylerle ilgili bir yorum yapmamalıdır. Nitekim tiyatro oyuncusu Peter abimizin de başına gelen bu oldu. Gençken herkesin sevdiği oyuncu yaşlanınca kimsenin tanımadığı hasta parasız ve kimsesiz biri oluvermişti. Taki hayatından yorgunluğundan bunalıp uzun yıllar sonra tatile çıkan bir hayranı onu görüp tanıyana kadar. Ozamana kadar çiftçilerin ve kasabadaki herkesin takmadığı alaya aldığı Peter, tatil için oraya gelen eski hayranının onu tanıyıp haline acıyıp gençken hayatına mal olacak bir hatayı yapmadığı için ona borçlu olduğunu düşündüğü ana kadar. Hikaye Margaret ablamızın arkadaşına yazdığı mektuptan oluşuyor. Bir nevi Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu adlı kitabına benzetebilirsiniz. Keyifli okumalar.
O Muydu?
Bu hikayesi pek bilinir mi bilmiyorum. Bende kitabı alınca ilk kez gördüm. O sebeple pek fazla spoiler vermeyeceğim. Sadece şunu söyleyebilirim ortada bir katil var. Bunu sadece 2 kişi biliyor. Onlarda bir sebepten ötürü söyleyemiyor. Buyrun keyifli okumalar.