2021 128. kitabı
Okunma: 20 Temmuz 2021 23:10
Harlan Coben okumadıysanız ne kadar çok şey kaçırdığınızı bilmiyorsunuz demektir. Onun kitaplarına polisiye demek yetmez. O hikayesine hızlı girer, sizi çarpar ve hikayesini sonuna kadar canlı tutar. Karakterleriyle beraber olayları yaşarsınız. Altı Yıl da yine böyle bir roman. Uzun süredir bir Harlan Coben kitabı okumamıştım. Hata yapmışım. Ne yazık ki fantastik kurgu kitapları yüzünden kütüphanemde çok kitap tutamıyorum. Eşimin kitaplarımı sattığından şüpheleniyorum. Sorsam kutularca kitabı başka ne yapabileceğini söyler.(Aslında o bir Kayserili) Bu yüzden Harlan Coben kitaplarını bulamadım. Bende Myron Bolitar serisini yeniden sipariş ettim. Hepsi olmasa da bir kısmını okumuş olmalıyım.
Altı YılHarlan Coben · Martı Yayınları · 2021271 okunma
Aynı anda birden fazla kitabı okumuyorum. Çok nadiren okurum öyle. Sayfamda bir surukitap okuyor görünüyorsa onları bırakmışımdir ya da ertelemisimdir:)
Bülent Ekşi
:))) Şu anda 8 kitap okuyor görünüyorsunuz.
Düzelttim. Steelheart bıraksam mi emin olamadim.safahat'i ara ara okuyorum.steelheart kalsa da olur gibi
😂 durum ciddi görünüyor.
Bülent Ekşi
😄 Aynı anda birden çok kitabı nasıl okuyorsunuz? Konsantrasyon sorun olmuyor mu?