#kitapyorumu
4,5/5️️️️,
9/10 ️️️️,
Herkese merhaba
Hiç zaman kaybetmeden yoruma başlayalım. Şimdi öncelikle Mariana Zapata’nın bizde çıkan ilk kitabı Lukov’dan Sevgiler kitabında gördük bu karakterlerimizi. Evli, mutlu ve çocuklulardı. Hayat onların yüzüne gülmüş gibiydi ve ilişkilerinin nasıl başladığını cidden merak ediyordum. O yüzden Sevgili, Aaron çıktığında inanılmaz sevindim ve hemen aldım. Gerçekten beklentimi %95 karşıladı. Ruby ve Aaron, Aaron askerdeyken Ruby’nin ona yardım kuruluşu aracılığıyla ulaşmasının ardından mailleşmeye başlıyorlar. Kitabın yarısı ya mailleşme ya da Skype üzerinden yazışmalarıyla geçiyor desem yalan olmaz. Ama gram sıkılmıyorsunuz ya. Çok güzel bir dinamik yakalıyor ve sürekli sohbet etmeye başlıyorlar. Elbette zaman geçtikçe en yakın arkadaş kıvamına geliyorlar ve bir noktadan sonra ikisininde birbirinden hoşlanmaya başladığını anlıyoruz. Ona paralel olarak da artık kadın karakterin gözünden okumaya geçiyoruz. Ciddi diyorum mailleşmelerinden, ilk telefon konuşmalarına, ilk kez buluşmalarından, beraber vakit geçirmelerine kadar her şey mükemmeldi. Tek bir kusur bulabileceğimi sanmıyorum. Heyecandan kalbim çarpa çarpa okudum. Yarım puan kırma sebebim yazar o kadar slowburn yazıyor ki, birbirlerine açılana kadar o anın heyecanını söndürüyor yemin ederim. Son sayfaya kadar mı bekletirsin be zalımın kızı ya. Yapıyor ve seviyor o yüzden diyecek bir şey yok. Genel olarak Lukov’dan Sevgiler kitabından daha az sevdiğim ama bir çok romantik kitaptan daha çok sevdiğim için gönül rahatlığıyla öneriyorum. +18 o kadar az vardı ki -hatta tek bir sayfada- mikroskopla arıyorduk o yüzden gençlere de öneririm diyeyim.
Artık gidiyorum sizi çok seviyorum. Bir sonraki yorumlarımda görüşmek üzere.
#book #bookstagram #bookshelf #booklover #bookworm #books #kitap #kitapkurdu #kitapaşkı #kitap