Kitap fiyatları malum. Yavaş yavaş pdf okumaya alışayım derken okuduğum kitabın yarısından sonrası yok. Belli oldu para yine kitaba gidecek:)
Geçen ucuz diye sepete eklediğim kitaplar geldi aklıma. 😄 Son zamanlarda "Amazon" daha uygun geliyor bana bu arada. 😊
mesela yani
Manası yok bu kadar fiyatın:))
telefondan hiç olmuyor. Bilgisayar PDF oradan okuyorum. Şu an bitirdiğim Müslümanların Gerileme Sebepleri kitabı Bilgisayar/PDF okudum. Çünkü basılı kitabı kitaplığımda bulamadım. Ama zor...Keşke başarabilsem de Kitap masrafını azaltmış olurdum :)
mesela yani
Fiyatlar bu şekilde olmasa kimsenin yanaşacağını sanmıyorum.
Şu an okuduğun kitabın PDF'i bende eksiksiz olarak var. Yarım kaldıysa atayım mı?
mesela yani
Vallahi Murat temin etmek zorunda kaldım:) Teşekkür ederim yine de.
pdf okumaya çalışırken okuduğum kitabı unutuyorum genelde. üzerine uzun süre akademik metinler de eklenince roman, düzyazı eser okumayı epey unuttum. okusam da eklemeyi unutuyorum. pdf kitabı en azından tabletten okumak bi tık daha okunası geliyor ama telefondan okuyamıyorum asla.
mesela yani
Ben de zorluk yaşıyorum aynı şekilde. Özellikle paylaşacağım yerleri teyit etmek zorunda hissediyorum:)
Herşeyin fiyatının arttığı bugünlerde kitap fiyatları da çok arttı. Hatta bazıları fahiş fiyat da denilebilir. Orijinal e-kitapları bile bazı yayınevleri fahiş fiyata satıyorlar. Ben hiçbirzaman alışamadığım için basılı kitabı okumaya devam ediyorum. Pahalı ama olsun.
Alışmak imkansız gibi.