2021 92. kitabı
Okunma: 22 Temmuz 2021 19:55
Kendisine " Tanrının hatası" diye sunulan beyin felç özürlü bir bedenle çevrili bir ruh... Ve dış kabuğunu beğenmeyen içine sığmaz bu ruha yön verilmesi, yol gösterilmesi, tedavi edilmesi ile yaşamı kolay ve dolu  kılınan bir insani mücadele eseri.      Yazmayı aklından geçiren insanların hemen hemen hepsinin ilk düşündükleri şey kendi hayatlarının "roman olur" gerekçesi ile bir biyografi yazmayı düşünmeleri... Belki de bu düşüncenin sonucunda yazılmış güzel eserler görebiliriz fakat  "Sol Ayağım " adlı eseri okumadan böyle bir şeye girişilmesi erken veya yanlış olur kanaatindeyim. Belki de "yaşam kıyaslama" sonucu kendi yazgısının başkalarının yazgısından daha yaşanılır olduğuna kanaat getirecektir insanlar.   Ya da sağlam beden ve beyinlerini hayat denilen keçi yolunda salıvermiş insanların tekrar beden ve ruhlarını ayaklandırıp yaşam yolunda yeniden sevinçle yürümeyi gösterecek bir eser olduğunu düşünüyorum.   Yazarın okuduğum ilk kitabı. Devamı niteliğindeki " Her gün Hüzün"adlı kitabını okuma planıma zaman geçirmeden ekledim.  Keyifli okumalar.
Sol AyağımChristy Brown · Nora Kitap · 201894,8bin okunma