Gvnf

@Gvnf__
2021 12. kitabı
Okunma: 07 Mayıs 2021 22:03
Herkese merhaba.. Bugün sizlere bir çırpıda bitirebileceğiniz kişisel gelişim kitabı ile geldim.. Japonların hayranlık uyandıran çalışkanlıklarına ve yaşamlarının kalitesine hep aşina olmuşuzdur. Peki neydi onları böyle özel yapan şey? Her sabah uyanmak için bir nedenleri yani ikigailerinin olması.. Yaşamlarının her alanına yaydıkları ikigaileri onları hayata bağlayan şey.. İşte IKIGAI yaşamak için gerekli olan neden.. Stressiz ve aktif bir yaşam, zihinsel ve fiziksel aktivite, anı yaşama, tek bir işe odaklanma, yalnızlıktan kurtulma ve sağlıklı beslenme kitabın bize huzurlu bir nefes için tavsiye ettiği şeylerdir. Yaşamımıza ektiğimiz bu güzellik tohumları zihnimizde ve bedenimizde açan bir çiçeğe dönüşüveriyor.. Güzelliği mükemmellikte değil, kusurlu ve eksik şeylerde aramalıyız. Direnç tersliklerle baş edebilme yeteneğidir. Ne kadar dirençli olursak kendimizi toplayıp yaşamımıza anlam katan şeylere geri dönebilmemiz o kadar kolay olur. ..Bulunduğunuz zamanda kalın. Geçmişe gitmeyin. İçinde bulunduğunuz zamanla bağlantılı olursanız, gözleriniz ve kulaklarınız açık olur.. ...Yedi kez düş, sekiz kez kalk(Japon atasözü)... Mutluluk daima kalbin kararıdır.. Kişisel gelişim kitapları bana uzun vadede her zaman katkı sağlamıştır. Farkındalığımın artmasına sebep olan bu kitap en azından kendi ikigaimi aramam gerektiğini öğretti bana. Sizlerde kendi ikigainizi bulmak istiyorsanız bu kitabı okuyun, okutturun. SEVGİYLE KALIN.. KİTAPLA KALIN..
Ikigai - Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam SırrıFrancesc Miralles · İndigo Kitap · 202024bin okunma