·184 syf.··Beğendi
···Okunma: 27 Temmuz 2021 07:19 Sevgili Zeze, şefkate susamış çocuk. Yaşadığın acılar küçücük yüreğine göre çok büyük. Tüm olumsuzluklara rağmen o küçücük yüreğinde kocaman umutlar besledin. Büyüklerle küçüklerin ayrı dünyaları olduğunu gösterdin.
Sevgili küçük Zeze, babanı kalbinde öldürmekle çok iyi yaptın çünkü ne olursa olsun bir baba çocuğunu onu kalbinde öldürmesine sebep olmamalı. Senin baban ölmeyi hakketti. Küçücük yüreğine büyüklerin diliyle anlaşmaya çalıştı. Halbuki çocukların anladığı dil sevgi ve şefkat diliydi.
Zeze, nasıl kıyabildiler de sana el kaldırdılar. Hiç çocuk olmamışlar gibi seni anlamadılar ve senin o güzel dünyana karşı acizliklerini seni döverek karşılık verdiler. Senin tek arkadaşın, sırdaşın olan şeker portakalı ağacını bile çok gördüler sana.
Che’nin dediği gibi “ Aynı evrende yaşamamlı çocuklarla cellatlar. Ya ölmeli cellatlar ya da hiç doğmamalı çocuklar “
En kötü cellatlar da hayalleri öldürenlerdir.