Ölüme Eş
2021 53. kitabı
Okunma: 08 Temmuz 2021 04:03
3 yaşında iken evlatlık alınan Bürlinde BLUM. Cenaze hizmetleri işi ile uğraşan bir aile tarafından yapmak istemediği şeylere maruz kalarak büyüyen, cezalandırılacağı zaman tabuta kapatılarak büyüyen ve Mark ile hayata tutunan Blum. Mark ile hayata tutunmuştu ama artık Mark yok... O gittikten sonra neleri göze aldığına inanamayacaksınız Ben içim paramparça okudum. Bütün duygularım ayakta hüzün, öfke, gerginlik, canıma değsin bile dedim.Hep söylerim kaybedecek bir şeyi kalmayan insandan daha tehlikeli bir varlık yoktur. İliklerimde hissettim. BLUM: Geçmişine mi yoksa şimdi yaşadıklarına mı üzüleyim bilemedim ama bir amazon kadını olduğu kesin. MARK: Çok güzel sevmiş, dürüst ve son 3 sayfada okuduklarım canımı çok yaktı. Gitmemeliydi. Yeri doldurulamaz bir kayıp. REZA: O nasıl bir bağlılık. Bir insana yapıyorsan bir bildiğin vardır sormayacağım demek üstelik ortada bir ceset varken. Ben böyle bir kitap okuduğum için kendimi çok şansı hissettim. Seri 3 kitaplık diğerlerini de heyecanla bekliyorum.
Psikoloji
Ölüme EşBernhard Aichner · Doğan Kitap Yayınları · 202164 okunma