2021 23. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2021 13:59
Herkese merhaba 🕴SUÇLU HEM DE ÇOK SUÇLU / LIANE MORIARTY ile geldim. İtiraf etmeliyim ki daha önce adını duymadığım bir kitaptı. Yine harika bir @bkmkitapcom indiriminde birbirimizi bulduk Kitabı okumadan önce yazarına bir bakayım dedim ve bingo !! Yazarımız haftalarca best seller olan, televizyon dizisi de çekilen, hepimizin belki de Big Little Lies orijinal adıyla bildiğimiz Küçük ama Büyük Yalanlar kitabını yazmış. Yani diyorum ki bu yazar okunur… 🕴Gelelim bizim kitaba. Kitabın fotoğrafını çekerken AİLE vurgusu olması için bu çerçeveyi kullanmak istedim. Nitekim kitabımızda 3 aile ana konuyu oluşturuyor. Açıkçası okurken bana biraz ufak tefek cinayetler diye bir dizimiz vardı hani onu anımsattı zaman zaman. İyi bir semt, komşu olan 3 aile, şüpheli dostluklar, vadesi dolmuş evlilikler ve dahası… 🕴#alıntı - Üç yetişkin çift, üç güzel çocuk, şahane bir bahçe ve bir barbekü partisi. Eğlenceli bir hafta sonu geçirmenin önünde ne gibi bir engel olabilir ki? 🕴Kitap 445 sayfa olmasına rağmen sizi hiç sıkmıyor. Kurgusu gerçekten güzel. Ben tahmin edemedim itiraf ediyorum Genellikle kitapları yorumlarken çok detay vermemeye çalışıyorum çünkü ben merak ederek okumayı daha çok seviyorum. Sizleri de kendim gibi değerlendiriyorum. Şimdiden keyifli okumalar
Suçlu Hem de Çok SuçluLiane Moriarty · Hep Kitap · 2017198 okunma