"Küçük Prens" kitabının yeri tabi ki bende de ayrıdır. Defalarca okumuştum onu. "Mutluluğun yolu, büyümeye cesareti olanlar için açılır"
Evet küçük prensimiz de büyüdü her cesur gibi. Aslında bize fikirlerini sunan daha çok sıkılmış adam gibi görünse de kitabın birçok yerinde genç prensin sıkılmış adamın olaylara bakış açısını değiştirmesi güzel olmuş. Demem o ki biz hep prensin yanındaydık. Onun fikirlerine daha çok değer verdik.
(Pek fazla kişi bilmiyor bu kitabı, bilenler ise çok fazla beklentiye girip okuduğunu ve Küçük Prens'e göre memnun kalmadıklarını söylüyor. Bence her iki kitap da değerli. Böyle hissedilmesinin sebebi iki kitabı okuyan kişi siz aynı değilsiniz. Duygularınız, fikirleriniz, dünya görüşünüz, içinde bununduğunuz ruh hali değişmiş oluyor. En önemlisi de bu kitabı okumadan önce "Küçük Prens" kitabını okuyup özümsemiş oluyorsunuz. Yani okunmaya değer.)