2021 46. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2021 23:03
Herkese merhaba.Açıkçası kitaba başlarken seveceğimi düşünüyordum fakat öyle olmadı. İsmi Lucinda olan karakterimiz kendisiyle aynı görevde çalışan Joshua karakterinden güya nefret ediyor ama her şeyini biliyor aynı durum Joshua için de geçerli hatta ailesini,çocukluğundan fotoğraflar bile buluyor. Lucy'nin Josh'tan nefret etme sebebi vardı kitapta ve biraz haklı da olabilirdi ama üstün körü geçmiş yazar. Lucy ile Josh -böyle sesleniyor insanlar- bir sürü oyun oynuyor bakışma oyunu,İK oyunu gibi ne olduklarını açıklardım ama onlar da okursanız kitaba kalsın ki tavsiye etmem neyse. Şirket için bir ekip olayı düzenliyorlar ve Josh ile Lucy aynı takıma düşüyor Lucy bu olayda yaralanıp hastalanıyor ve ona kim bakıyor dersiniz evet doğru tahmin:Josh.Ne hikmetse bu birbirinden nefret eden insanlar bir anda yakınlaşıyorlar.Bir gün Lucy ismi Danny olan şirketten yeni ayrılıyor olan bir kişi ile randevuya çıkma kararı alıyor Josh bunu öğrenince onu asansörde öpüyor ve nedense Lucy bir anda bu arkadaşa daha doğrusu bedenine karşı hisler duymaya başlıyor.Bunlar olurken şirkette bir pozisyon açılmaya karar veriliyor ve bu pozisyon ikilinin çalıştığı konumun üzerinde bu sebepten ikili eğer karşısındaki kişi kazanırsa istifa edeceklerini birbirlerine söylüyorlar.Fakat kimin kazandığını biz kitapta öğrenemiyoruz.Yukarda demiştim hastayken Josh kıza bakıyor diye ha işte minnet borcu hissetmesinden dolayı Josh'ın kardeşinin düğüne gidiyorlar.Düğünde bir şeyler oluyor kitap genel olarak böyle.   Josh'ı başka bir kitapta olsa birazcık sevebilirdim belki fakat Lucy için aynı şeyi diyemeyeceğim kitabın çoğunda Josh'ın vücudu çok güzel yok şöyle gözleri böyle diye düşünüyor.Baştaki konudan nasıl sapıp bütün olay cinselliğe geliyor kısmı da ayrı bir muamma benim için.Açıkçası kitapta eğlenmedim ve bir iki yer harici sevmedim. Spoi içeren notlar: 1-Lucy Josh ile sevgili anlamında ilgilenirken Danny ile çık ve onu öp benden güzel öperse onla çıkmaya devam edersin dediği yerde sinirlerim tepeme çıktı yetmezmiş gibi Lucy bunu gerçekten yaptı yani gerek var mıydı bu konuya. 2-Lucy düğünde Mindy'nin kim olduğunu öğrendiğinde Josh'ın açıklamaları çok saçmaydı konuyla ilgisini pek anlamadım 3-Kitapta Lucy'nin Anthony ile olan konuşması hoşuma gitti en azından konuştu.
Nefret OyunuSally Thorne · Yabancı Yayınevi · 20182,705 okunma
2.541 Gösterim
Ben bu kitabı 30 sayfa falan okumuştum. Sonra o an beni sarmadığı için bırakmıştım. Bir de herkes sevdiği için sorunu kendimde arıyordum. Yorumunu görünce rahatladım
Deniz
İyi ki bırakmışsın.Ben de nereye varacak diye okudum ama pek bir sonuç alamadım.