2021 137. kitabı
Merhaba kitap severler; Gençlik kitabı olduğu halde ben bile severek okuduğumu belirtmek isterim.İçeriğindeki tarihi yerleri gidip gördükleri yerlerin tasvirlerini kazıyla ilgili bilgileri,arkadaş bağlarına o kadar özendimki ana karakterlerle birlikte gezip görmüş kadar oldum... Kitabımız seri kitap olup tarihi konumlarıyla çok donanımlı buldum.Yazarımıza ayrıca donanımı için teşekkür ederim. Kitap Yorumu Özgür,iki.haftalık bisiklele gezi yapmak ister.Arkadaşı Barış'da eşlik edicektir.Can ise,ailesinden izin almakta zorlansada nihayetinde ikna eder. Özgür,Can ve Barış Balıkesir Susuzluk'tan bisikletleriyle birlikte geziye çıkarlar...Plan proje dahilinde Erdek, Ayvacık,Edremit,Dikili,İzmir'e kadar uzanır.Konakladıkları yerler hakkında bilgi almayı,araştırmayı,çevreye karşı tutumları ve tarihi kazıları keşfederek yolculuklarına devam ederler... Tavsiye Kitap. @mutfaktakikitap öncülüğünde @yayinevi.bu 'dan çıkan #incilaçalışkan 'nın kaleme aldığı #Bisikletliler isimli kitabı #arzuiletkinlik ekibiyle okuyup inceledim. #fundaileheryerdeoku #books#bookstagram #heryerdeoku#fyp #etamin
2021
Bisikletlilerİncilâ Çalışkan · Bu Yayınevi · 201118 okunma