Kayıp Gül /Serdar Ozkan
2021 50. kitabı
Okunma: 05 Ağustos 2021 21:43
Sanırım hayatımda ilk kez bir kitabı ikinci defa okuyorum. İlk okuduğumda üniversitede yani bundan yaklaşık 12 yıl önce falan okumustum. O zaman müthiş etkilemişti beni. Ancak ödünç aldığım bir kitapti. Ve bende olmasını istedim. Epey oldu alalı bu zamana kısmetmiş tekrar okumak. Dört kitaplık bir serinin ilk kitabı Kayip Gül. Bu okumam beni ilki kadar etkilemedi açıkçası ancak burda gördüğüm kötü yorumlara da yok artık o kadar da değil dedim. Ormanlarımız ile içimizin de cayır cayır yandığı artık mutlu huzurlu haberleri duymak istediğimiz şu günlerde içimi huzurla dolduran bir kıtapsin sen. Sanırım dört kitabı da tekrar okuyacağım araya kitap almadan. Beni mutlu edecek şeylere ihtiyacım var. Umuda ihtiyacım var. İki çocuğum için tekrar nefes alabilmeye ihtiyacım var ve bunu ancak kitaplar sağlıyor bana. Biraz masal tadı var evet biraz olağanüstü şeyler yazılanlar ama hayat ne kadar olaganki zaten. Bırakalım biraz da güller konuşsun biz dinleyelim, malum biz konuşunca pek güzel şeylerden bahsetmiyoruz maalesef! :(
Kayıp GülSerdar Özkan · Artemis Yayınları · 201414,3bin okunma
1 +1'leme