HUZUR MUTLULUK HİKAYELERİ
Kitabımızın içinde 39 tane huzur, mutluluk, sevgi, barış gibi birçok konuyu ele almış kısa hikayeler bulunmaktadır.
Ben okurken hem keyif aldım hem de hayattaki davranışlarımı değerlendirdim ve bazen kitapta yazdığı gibi; evet belki de böyle yapsam her şey daha farklı olabilir dediğim noktalar oldu. Eminim ki siz de okuduğunuzda bu kitabın size bir şeyler katacağını yada kattığını farkedeceksinizdir.
Kitabımızda dil akıcıydı ve konu direkt olarak aktarılmıştı okura.
Bu tarz kitaplar da insanı kendine çeken en önemli şey konunun uzatılmadan öz bir şekilde karşı tarafa aktarılması ve bunu yaparken aynı zamanda okuyucuyu da düşündürüyor olmasıdır. Bu kitapta bu performans yakalanmış.
İşte bu sebepten ötürü sevgili okur arkadaşlarım kitabı gönül rahatlığıyla okuyabilir ve bu okuma esnasında hem düşünüp hem hayatınıza şekil vermek için belki bir adım atabilir ve aynı zamanda okumaktan da zevk alabilirsiniz.
Umut, gecenin tüm karanlığına rağmen buğulu bir cama güneş resmi çizebilmektir...
Hayat kumaş gibi değil ki düzeltilsin ya da tekrar dokunsun!..
İnsanı geliştiren mükemmelleştiren zorluklardır.
Ömür bir masal gibidir, ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar güzel yaşandığı önemlidir.
Başkalarından üstün olmamız önemli değil. Önemli olan dünkü halimizden üstün olmamızdır.
İyiyim desem yalan olur, kötüyüm ses inancıma dokunur. En iyisi şükre vurayım dilimi belki o zaman kalbim kurtulur.
@yediverenyayinlari
@butikkitapcom